Šmarje pri Jelšah

PRIJAVA NA FESTIVAL

Vabljeni vsi razstavljalci, ki se ukvarjate s pridelavo in predelavo čilija, da skupaj ponovno pripravimo izjemen kulinaričen dogodek z bogato pikantno ponudbo.

Na 4. Pravem čili festivalu v Šmarju pri Jelšah, ki bo 08. septembra 2018 s pričetkom ob 9. uri imate za zakup prostora na voljo 2 paketa:

  • STOJNICA (90 €)
  • STOJNICA+ELEKTRIKA (150 €)

Prijavo izvedete med  01.07. in 31.07. preko spodnjega prijavnega obrazca.

V začetku avgusta bomo med vsemi prijavljenimi izbrali razstavljalce, ki najbolj ustrezajo dogodku. Izbrani razstavljavec prejme predračun, ki ga mora v celoti poravnati v roku, ki je na njem naveden. Plačilo predračuna je pogoj za sodelovanje razstavljavca na prireditvi.
Prireditelj se zavezuje izstavljati račune in poslovati v skladu z zakonodajo.

Na mail info@ljubiteljicilija.si  nam pošljite tudi predstavitveno besedilo (cca 150 besed oz. 1000 znakov s presledki) in vaš logo, da vas dodamo pod sekcijo “Razstavljalci” na naši domači spletni strani in na Facebooku. V kolikor imate FB stran ali kakšno drugo socialno omrežje, pošljite skupaj z besedilom in logotipom tudi to.

Prijavni obrazec (rok za prijavo je potekel)

*Ob prijavi nam pošljite tudi logo na info@ljubiteljicilija.si

**Organizator si pridužuje pravico, da zniža ceno stojnice oz. razstavljalca oprosti plačila (zelo zanimiva, drugačna vsebina za festival, zgodnje prijave ali kot spodbuda manjšim podjetjem)