Šmarje pri Jelšah

PRIJAVA NA FESTIVAL

Vabljeni vsi razstavljalci, ki se ukvarjate s pridelavo in predelavo čilija, da skupaj ponovno pripravimo izjemen kulinaričen dogodek z bogato pikantno ponudbo.

Na 3. Pravem čili festivalu v Šmarju pri Jelšah, ki bo 17. septembra 2017 s pričetkom ob 9. uri imate za zakup prostora na voljo 2 paketa:

  • STOJNICA (60 €)
  • STOJNICA+ELEKTRIKA (100 €)

Prijavo izvedete med  01.08 in 31.08 preko spodnjega prijavnega obrazca, lahko pa nam pošljete izpolnjeno prijavnico tudi po pošti: Prijavnica na festival

Konec avgusta bomo med vsemi prijavljenimi izbrali razstavljalce, ki najbolj ustrezajo dogodku. Izbrani razstavljavec prejme predračun, ki ga mora v celoti poravnati v roku, ki je na njem naveden. Plačilo predračuna je pogoj za sodelovanje razstavljavca na prireditvi.
Prireditelj se zavezuje izstavljati račune v skladu z zakonodajo.

Na mail info@ljubiteljicilija.si nam pošljite tudi predstavitveno besedilo (cca. 60 besed) in vaš logo, da vas dodamo pod sekcijo “Razstavljalci” na naši domači spletni strani.

Prijavni obrazec (ROK ZA PRIJAVE JE POTEKEL)

*Ob prijavi nam pošljite tudi logo na info@ljubiteljicilija.si

**Organizator si pridužuje pravico, da zniža ceno stojnice oz. razstavljalca oprosti plačila (zelo zanimiva, drugačna vsebina za festival, zgodnje prijave ali kot spodbuda manjšim podjetjem)